Natiunea MMA

Chael Sonnen spune ca The Ultimate Fighter e mai puternic decat Olimpiada sau decat NFL
19/10/2012

Chael Sonnen nu pierde timpul, si isi incepe de acum deja cunoscuta campanie de promovare a evenimentelor la care ia parte. A venit acum randul The Ultimate Fighter.

Inainte de a incerca sa ii ia lui Jon Jones centura de campion a semi-greilor UFC, Sonnen va incerca sa isi demonstreze talentele de antrenor impotriva adversarului sau in cadrul Sezonului 17 al TUF.

Conform declaratiilor sale, ar fi unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale lumii, depasind chiar si Olimpiada sau National Footbal League din America.

"E un turneu mai puternic decat Jocurile Olimpice, sau decat playoff-ul NFL, e mai tare decat orice turneu din orice sport iar lucrul asta e adesea trecut cu vederea. E real si e la TV. E un turneu atat de puternic incat sportivi de top ca Josh Koscheck, Gray Maynard, Stepan Bonnar si Chris Lebene nu au reusit sa il castige la timpul lor. E asa de puternic incat din randul lui au plecat campioni mondiali ca Forrest Griffin sau Rashad Evans. Din intamplare stiu ce oameni au fost alesi pentru acest sezon, care au sa puna in umbra toate sezoanele anterioare, si e cel putin un viitor campion mondial - daca nu mai multi - in randul participantilor."

Sonnen si adversarul sau, campionul Jon Jones, au dificila misiune de a salva The Ultimate Fighter, care are in sezonul ce ruleaza acum pe ecrane cea mai scazuta audienta din istoria sa. Antrenorii celei de-a saisprezecea editii sunt Shane Carwin si Roy Nelson.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA