Natiunea MMA

Chael Sonnen si Rashad Evans ar vrea sa lupte la UFC 167; inca se asteapta aprobarea companiei
30/08/2013


Chiar daca Chael Sonnen si Rashad Evans au fost gazdele emisiunii de analiza a galei UFC Fight Night 26 de pe Fox Sports 1, nu inseamna ca sunt prieteni. Joi seara, Sonnen s-a intersat prin intermediul Twitter daca Sonnen este ocupat in 16 Noiembrie. Evans a raspuns: “Nah, nu chiar!! De ce?”, iar Sonnen i-a trimis un poster neoficial UFC 167, spunandu-I ca ii da un indiciu. “Pare o idee buna. Stiam ca vrei sa imi spui ceva interesant in show-ul de ieri.”

Chael ar fi trebuit sa il infrunte pe Wanderlei Silva in UFC 167, dar se pare ca acesta nu va mai lupta pana in Ianuarie datorita unei accidentari la spate.

Sonnen si-a indreptat atentia catre Evans, si se pare ca in acest moment cei doi asteapta aprobarea UFC-ului. UFC 167 va avea loc in 16 Noiembrie in cadrul MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, Nevada. Evenimentul va avea ca main event confruntarea dintre Georges St-Pierre si Johny Hendricks.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA