Natiunea MMA

Chael Sonnen si Josh Barnett vor lupta in celebra gala profesionista de BJJ Metamoris 4
27/06/2014La mai putin de o luna de la retragerea sa din MMA, Chael Sonnen va avea debutul in promotia de jiu-jitsu Brazilian Metamoris in 9 August.

Joi a fost publicata intreaga serie de lupte ce va avea loc in main event, Sonnen infruntandu-l pe fostul luptator Strikeforce Andre Galvao. De asemenea il vom putea urmari pe Josh Barnett, care se va lupta cu Dean Lister pentru titlul categoriei grele.

Keenan Cornelius iajunge in cele din urma sa lupte cu Vinny Magalhaes. Cei doi ar fi trebuit sa lupte in Metamoris 3, dar pana la urma aceasta confruntare nu a mai avut loc. De asemenea ii vom putea urmari pe Saulo Ribeiro vs. Rodrigo Medeiros si pe Garry Tonon vs. Kit Dale. Pe parcursul evenimentului vom avea si o confruntare surpriza.

Pentru Sonnen, lupta va fi un substitut pentru cea programata importiva lui Vitor Belfort care ar fi trebuit sa aiba loc in UFC 175 pe 5 Iulie. In urma testarii pozitive la un control antidopping, fostul luptator al categoriei mijlocii s-a retras din activitatea competitionala in MMA.

Oponentul lui Sonnen a luptat de 7 ori in MMA (5-2), dar este apreciat pentru meritele sale din grappling. Galvao este fost campion Abu Dhabi Combat Club.

Lister va reveni pe saltea in urma unei confruntari cu Renato Sobral in cadrul Metamoris 3. Ultima sa prezenta in Octogon a fost in cadrul UFC 168 din Decembrie, cand a pierdut in fata lui Travis Browne printr-un knockout spectaculos.

Metamoris 4 va avea loc la Peterson Automotive Museum in Los Angeles, si va fi disponibil in sistem ppv pe Metamoris.com.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA