Natiunea MMA

Chael Sonnen se pregateste alaturi de Vinny Magalhaes pentru lupta cu Anderson Silva
04/04/2012

Se pare ca nu toti brazilienii il urasc pe Chael Sonnen. Desi a jignit in ultimul an de zile aproape orice sportiv nascut in tara sud-americana, Sonnen a reusit sa il recruteze pe specialistul in jiu-jitsu Vinny Magalhaes pentru a il ajuta in pregatirea pentru marea confruntare cu campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva.

 Magalhaes este actualul Campion al categoriei semi-grele a M-1 Global si finalist al "The Ultimate Fighter 8". Mai inportant insa, el este Campionul ADCC in 2011 si Campion Mondial de BJJ.

Dupa ce l-a diminat copios pe "The Spider" pe aproape intreaga durata a primei lor confruntari, Chael a trebuit sa se recunoasca invins cu doar 110 secunde ramase din cele cinci runde, in urma unui triunghi "norocos" reusit de campion.

Din cele 11 infrangeri ale carierei lui Sonnen, 8 au venit in urma unor submisii. In ciuda deficientelor in lupta la sol, el a subestimat nu o data importanta dezvoltarii tehnicilor de jiu jitsu. Acum, se pare insa ca atitudinea sa s-a schimbat.

Stadionul engenhao, din Rio de Janeiro, va fi gazda giganticei gale UFC 147, unde Anderson Silva va incerca sa isi apere inca o data centura in fata lui Chael Sonnen, in Main Eventul serii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA