Natiunea MMA

Chael Sonnen revine la categoria semi-grea si lupta cu Forrest Griffin pe 29 decembrie
16/08/2012

Chael Sonnen se indreapta din nou spre categoria semi-grea a UFC, unde va intalni un adversar mai vechi.

Fostul pretendent la titlul diviziei mijlocii a anuntat recent in cadrul emisiunii UFC tonight ca va reveni in Octogon pe 29 decembrie, impotriva fostului challenger Forrest Griffin. Cei doi s-au mai intalnit in septembrie 2003, cand Forrest a obtinut o victorie prin submisiei in chiar prima runda, cu o sugrumare triunghi.

"Cu multi ani in urma, am luptat cu un gentleman, si am pierdut. Am devenit un fan al sau. L-am vazut castigand un campionat. Am vazut cum si-a inscris numele in Hall of Fame" a spus Sonnen. "El e omul pe care Jon Jones nu l-a invins, iar pe 29 decembrie eu si Forrest Griffin vom pune lucrurile la punct. Lupta va fi la categoria semi-grea."

Sonnen, 35 de ani, a castigat cinci din ultimele sale sapte lupte. El i-a depasit pe Dan Miller, Yushin Okami sau Nate Marquardt, dar a trebuit sa se recunoasca invins de doua ori de catre Anderson Silva, campionul categoriei mijlocii.

Griffin, 33 de ani, a cuncurat si el in gala la care Silva l-a invins pentru a doua oara pe Sonnen, UFC 148, unde l-a trimis la pensie pe fostul campion al semi-greilor, Tito Ortiz. A fost a treia victorie a lui Forrest in patru lupte. Castigator al primului sezon al The Ultimate Fighter, Griffin are 15 lupte in UFC, si a reusit 10 din cele 19 victorii ale carierei prin KO sau submisie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA