Natiunea MMA

Chael Sonnen revine in cusca la UFC 136, impotriva lui Brain Stann
07/07/2011

Chael Sonnen va ajunge in cele din urma la finalul celor 14 luni de exil din cusca, si va reveni in luna octombrie, pentru a il intalni pe Brain Stann la UFC 136.

Presedintele UFC, Dana White, a confirmat stirea aparuta pentru prima data pe Heavy.com, miercuri seara, intr-o discutie cu MMA Fighting.

Sonnen a stat pe tusa de la epica batalie cu Anderson Silva de la UFC 117, in august 2010, in care l-a domint copios pe campion vreme de patru runde si jumatate, dar a trebuit sa se recunoasca invins de o sugrumare triunghi reusita de Silva chiar pe finalul luptei.

La testul anti-doping de dupa gala, urina lui Sonnen a aratat urme ridicate de testosteron si estrogen, iar audierea care a urmat la Comisia Atletica a Statului California i-a adus o suspendare de sase luni, dupa ce el a declarat ca este sub un tratament de inlocuire a testosteronului. Aceeasi comisie si-a schimbat decizia la scurt timp si l-a suspendat pe termen nelimitat, afirmand ca o parte din declaratiile sale au fost intentionat in neconcordanta cu realitate. UFC i-a inghetat contractul odata cu un nou set de probleme legale legate de fosta sa cariera de agent imobiliar in statul Oregon au reaparut in viata lu Chael.

Desi el a rezolvat o parte din aceste probleme, iar Sonnen va incerca sa isi reia drumul spre topul categoriei mijlocii, el va trebui sa apara in fata Comisiei Atletice a Statului Texas, unde nu detine o liceenta de lupta inca.

Revenirea sa in cusca va fi in fata unuia dintre cei mai urmariti tineri luptatori din aceasta divizie de greutate. Stann (11-3) are la activ o serie de trei victorii consecutive el rusind sa invinga inainte de limita pe nume mari din MMA ca Jorge Santiago, Chris Leben si Mike Massenzio.

UFC 136 are loc pe 8 octombrie in Houston, Texas. Desi nu s-a anuntat inca oficial perechea de luptatori pentru Main Eventul serii, au aparut deja zvonuri ca acestia ar putea fi campionul Jose Aldo si Kenny Florian.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA