Natiunea MMA

Chael Sonnen primeste o amenda de 10.000$ pentru frauda imobiliara
09/04/2011

Fostul pretendent la titlul categoriei mijlocii a UFC, Chael Sonnen, a primit o pedeapsa de 24 de luni supraveghere judiciara si o amenda de 10.000$ pentru frauda imobiliara in care a fost implicat  in anul 2006. In plus, el a pierdut si liceenta de agent imobiliar in statul Oregon.

Pe 3 ianuarie 2011 Chael pleda vinovat la acuzatiile aduse de catre procurorul districtual al statului Oregon, inaintate catre instantele judecatoresti pe 28 decembrie.

"Sonnen, la momentul respectiv agent imobiliar licentiat in Statul Oregon, a recunoscut ca tranzactia financiara pe care a orchestrato avea drept scop deghizarea unei fraude monetare" se arata atunci in comunicatul oficial al biroului Procurorului Districtual.

Conform aceleiasi declaratii de presa, Sonnen, care ii reprezenta pe cumparatorii unei case din Portland, a colaborat cu doua alte persoane pentru a inainte o cerere de aprobare a unei aplicatii de imprumut imobiliar, cerand institutiei financiare sa plateasca peste 69.000 $ unei companii de instalatii pentru reparatii la casa respectiva.

"De fapt, Sonnen a stiut si a negociat ca nici o reparatie sa nu fie efectuata la casa, si ca fondurile destinate acestor lucrari sa fie redirectionate spre cumparatori ca un premiu in bani pentru achizitia acestei case."

Conform aceluiasi document, 65.000$ au fost platiti de catre compania de instalatii la ordinul si sub supravegherea lui Sonnen.

Chael Sonnen trebuia sa lupte cu Yoshihiro Akiyama la UFC 128 in luna martie, dar contractul sau a fost inghetat de UFC din cauza acuzatiilor aduse impotriva lui. Membru al Team Quest, Sonnen a luptat ultima data impotriva campionului categoriei mijlocii, Anderson Silva, pe care l-a dominat copios timp de patru reprize, dar in fata caruia a trebuit sa se recunoasca invins in urma unei sugrumari triunghi in ultima runda a confruntarii.

Sursa - www.sherdog.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA