Natiunea MMA

Chael Sonnen pledeaza vinovat la acuzatia de spalare de bani; ar putea ajunge la inchisoare
04/01/2011

Chael Sonnen a pledat vinovat intr-un tribunal federal american la acuzatia de spalare de bani, intr-o tranzactie in care era implicat ca agent imobiliar in 2006.

Judecatorul a decis ca sentinta sa fie data in 28 martie, la doar cateva zile dupa lupta pe care sportivul o are programata cu Yoshihiro Akiyama la UFC 128. Ziarul local The Oregonian a scris ca este foarte probabil ca Sonnen sa primeasca o sentinta usoara, de doi ani de supraveghere speciala, fara a ajunge propriuzis la inchisoare. Pedeapsa maxima pentru o astfel de acuzatie este 20 de ani in inchisoare si o amenda de 50.000$.

Conform declaratiei oficiale, Sonnen a cerut unei companii imobiliare sa plateasca 69.000$ catre o societate specializata in instalatii pentru o serie de reparatii la o casa din Oregon, desi stia ca aceste reparatii nu erau necesare si nu urmau sa fie realizate. Odata ce noul cumparator a primit creditul pentru casa, Sonnen a cerut companiei de instalatii sa ii plateasca acestuia 65.000$ ca un bonus pentru achizitionarea imobilului.

In 2010, Sonnen a candidat pentru un loc in Camera Reprezentantilor din Statul Oregon, dar s-a retras din cursa electorala din cauza unei "probleme legale din 2006 care necesita atentia mea imediata", conform spuselor lui de atunci.

Sonnen este in acest moment suspendat de catre Comisia Atletica a Statului California dupa de a fost depistat cu un nivel foarte ridicat de testosteron inaintea luptei sale cu Anderson Silva de la UFC 117. In luna decembrie, el a aparut infata Comisiei Atletice si a obtinut reducerea la sase luni a pedepsei, motivand rezultatul testului ca urmarea  unei terapii de schimbare de hormoni, un procedeu medical destul de des intalnit la sportivi profesionisti de varsta lui. Suspendarea sa expira in 2 martie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA