Natiunea MMA

Chael Sonnen il aduce pe Stone Cold Steve Austin in echipa cu care se pregateste pentru UFC 148
15/05/2012

Chael Sonnen va fi in cea mai buna forma fizica pentru lupta cu Anderson Silva la UFC 148. Principalul pretendent la titlul diviziei semi-mijlocii are numeroase legaturi cu lumea wrestlingului profesionist. Dupe ce a afirmat in fata presei ca este prieten foarte bun cu CM Punk, se pare ca el are o relatie personala si cu Steve Austin.

"Am lucrat cu el la ultimele trei lupte. E antrenorul meu de conditionare fizica. Ma duce la ferma lui si ma trece prin iad vreme de 30 de zile. Cu asta incepem tabara de pregatire. Nu vrea sa fie implicat in discutii, si am de gand sa respect asta."

Dupa ce l-a dominat copios pe Silva vreme de aproape cinci runde, el a trebuit sa se recunoasca invins de un triughi norocos reusit de campionul brazilian.

MGM Grand Garden Arena va fi gazda evenimentului din 7 iulie, in Las Vegas Nevada.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA