Natiunea MMA

Chael Sonnen, depistat pozitiv la controlul anti-doping de dupa lupta cu Anderson Silva la UFC 117
19/09/2010

Michael David Smith - www.MMAfighting.com

O stire de senzatia zguduie lumea MMA: Chael Sonnen, cel care aproape l-a invins pe Anderson SIlva la UFC 117, a fost informat ca rezultatele testului sau anti-doping de dupa aceasta lupta sunt pozitive. Se pare ca in analizele sale s-au gasit urme de substante dopante care imbunatatesc performantele fizice.

Este foarte probabil ca Sonnen sa fie suspendat, iar asta ar insemna ca revansa teribilei confruntari dintre cei doi, care ar fi fost cu siguranta una dintre cele mai asteptate lupte din calendarul UFC de anul viitor, sa fie amanta pe termen necunsocut.

Nu exista detalii despre care anume substante au fost gasite in analizele lui Chael, dar exista rapoarte ca nu au fost droguri, ci substante dopante cu caracter sportiv.

Sonnen, dupa ce a fost luat in deradere de marea majoritate a fanilor MMA pentru afirmatiile sale legate de Anderson Silva inainte de confruntarea cu acesta, devenise un fel de primadona dupa prestatia excelenta pe care a aratato in lupta. Cu toate acestea, aceasta situatie va schimba cu siguranta in mod radical perceptia fata de el a entuziastilor si specialistilor din intreaga comunitate MMA.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA