Natiunea MMA

Chael Sonnen: Daca se mentine restrictia pentru TRT, e posibil sa renunt la acest sport
06/03/2014In urma interzicerii recente de catre Comisia Atletica a Statului Nevada a terapiei de inlocuire a testosteronului (TRT), cunoscutul utilizator a acestei terapii Chael Sonnen a comentat pe marginea acestui subiect in cadrul emisiunii “UFC Tonight”de miercuri.

“Sunt multe variabile. Nu detin toate raspunsurile”, a declarat Sonnen.

“Ce e cert e ca de acum nu mai discutam despre testosteron. Mi se pare suspect ca o persoana care in urma cu 7 zile a declarat ca fara TRT nu poate continua, acum sa sustina ca se va adapta. Ma simt aproape in aceeasi situatie. Daca aceasta hotarare ma va exclude din competitii, atunci ma voi adapta.

"Regulile sunt reguli, si trebuie respectate. Voi incerca sa gasesc alte metode de mentinere a nivelului de testosteron in limite normale, iar daca nu voi reusi, e posibil sa fiu nevoit sa renunt la acest sport. Si nimic mai mult.”

Ar fi o decizie radicala in cariera lui, dar una pe care multa lume o preconiza dupa ce el a si fost suspendat o perioada lunga de timp dupa ce a fost descoperit dopat. Iar prestatia sa din prima confruntare cu Anderson Silva, oricand de spectaculoasa si de buna ar fi fost, va sta mereu in umbra acestei stari de fapt.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA