Natiunea MMA

Chael Sonnen: "Nu l-am mai lovit pe Anderson Silva din mila si din plictiseala"
12/02/2011

Tocmai cand credeam ca nu se poate mai rau, avem parte de mai multa comedie de la  fostului pretendent la titlul categoriei mijlocii din UFC, Chael Sonnen. Sportivul de la Team Quest spune ca nu l-a mai lovit pe Anderson Silva "din mila si din plictiseala" in cele cinci runde ale luptei pentru titlu.

"Uite o noutate pentru cei care urmaresc cifrele: l-am lovit pe Anderson Silva cu mai multe lovituri fara raspuns decat a aruncat orice luptator spre un oponent in istoria sporturilor de lupta" a declarat recent Sonnen intr-un interviu.

"L-am lovit de mai multe ori decat a lovit Quasimodo clopotul bisericii Notre Dame. L-am lovit de atatea ori incat m-am oprit din lupta pentru ca pumnii mei care ricosau din bostanul lui sunau asa de tare incat parea un clopot, si credeam ca runda, si lupa s-a terminat. De fapt, asta nu e chiar adevarat - de fapt nu l-am mai lovit pe Anderson Silva din mila si din plictiseala."

"L-am lovit destul ca sa se poata opri lupta de cinci ori, in cinci runde separate."

Si desi este inca suspendat pentru ca nu a declarat oficial terapia de inlocuire de hormoni, puteti sa fiti siguri ca atunci cand va reveni in UFC, Chael Sonnen va fi o persoana foarte cautata pentru lupta. Nu exista nici un luptator sub contract cu UFC care poate sa vanda o lupta asa de bine ca el in acest moment.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA