Natiunea MMA

Chael Sonnen: “Din punctul meu de vedere Jon Jones este mult mai bun decat Anderson Silva”
23/04/2013
Dupa cum stim deja, conform clasamentelor, Anderson Silva este cel mai bun luptator de la categoria semi-mijlocie din lume, si unul dintre cei mai buni pound-per-pounderi din istoria MMA-ului. Daca vreti parerea lui Chael Sonnen veti afla contrarul.

Sonnen (27-12-1) l-a infruntat pe Silva de doua ori si ambele dati a pierdut. In main eventul UFC 159 din 27 Aprilie se va confrunta cu Jon Jones, si din punctul de vedere a lui Sonnen, Jones este mult mai bun decat Silva.

“Dupa lupta pe care am avut-o cu Anderson, puteti sa va dati seama ca am condus 30 de minute din confruntare. Intamplarea a facut ca el sa detina controlul asupa mea pentru 30 de secunde, si brusc e castigator. Poate ca este cel mai bun luptator “pumn la pumn”, dar nu este cel mai bun luptator “runda la runda””, a declarat Sonnen in timpul conferintei de presa de luni.

“Am trei runde de 10-8 in intreaga mea cariera. Am infrant 49 de oameni. 3 runde din toata viata mea sunt 10-8. Este echivalentul in gimnastica pentru un 10 perfect. Nu este comun intalnit in acest sport. Nu cred ca cineva din acest card mai au 10-8”, a mai spus Sonnen. “Nu cred ca sunt apropiati. Consider ca Jon este cu mult mai bun decat Anderson”.

Daca toate se vor aseza cum ar trebui si Silva va invinge in urmatoarea lupta, iar Jones va invinge in urmatoarele doua, atunci ne putem astepta la o mult dorita confruntare intre Jones si Silva. Sonnen nu are nicio indoiala ca Jones il va infrange pe Silva.

“Aud cateodata ca nu merit aceasta lupta, sau ca nu sunt persoana potrivita, dar ulterior aud ca Anderson il poate infrange. Cred ca glumiti. L-am confruntat pe Anderson Silva de doua ori pana acum”.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA