Natiunea MMA

Chad Mendes viseaza la centura de campion a categoriei pana din UFC
11/02/2011

Chad Mendes nu se asteapta sa primeasca sansa de a lupta pentru titlu, dar se gandeste la centura categoriei pana a UFC detinuta acum de Jose Aldo.

"E ceva la care visez tot timpul" spune el intr-un interviu pentru Sherdog.com

Mendes si-a facut debutul in UFC pe 5 februarie, reusind o victorie prin decizia unanima a arbitrilor in fata lui Michihiro Omigawa la UFC 126. Victoria i-a dus palmaresul la un foarte impresionant 10-0. Cu toate astea, el crede ca va trebui sa mai castige o lupta inainte de a primi dreptul de a lupta pentru titlu.

"Pun pariu ca imi vor organiza inca o lupta pentru ca daca nu, va trebui sa astept cel putin sase luni sa concurez din nou" a spus Mendes. "Sunt sigur ca imi vor mai da una inainte de titlu, dar nu ma deranjeaza lucrul asta. La fiecare lupta castig cate ceva. Invat. Sunt din ce in ce mai bun. Daca vor sa ma puna sa lupt chiar acum, atunci sa ii dam drumul. Daca vor sa astepte, e OK si asa. Sunt intr-o pozitie foarte buna, cred."

Desi Mendes si-a folosit tehnica de wrestling impotriva lui Omigawa, a aratat ca stie sa isi foloseasca si loviturile de brate.

"Planul era sa incerc sa il fac KO" a explicat Mendes. "Baiatul asta are o barbie din iad. L-am lovit cu ce am avut mai bun, dar nu l-a facut KO. E tare."

Sursa: www.sherdog.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA