Natiunea MMA

Cetatuia Luncavitei isi asteapta cuceritorii
19/04/2017


  Clubul Nippon Budo Sport Tulcea, in parteneriat cu Primaria Comunei Luncavita, organizeaza sambata, 29 aprilie 2017, de la ora 10, “Cupa Cetatuia Luncavitei” la kumite full contact si kata.     
  Intrecerea de la Luncavita se afla in fata celei de-a treia editii.
  “Sufletul” ei, sensei Nicolae Panuta, de la Nippon Budo Sport, a reusit, cu ajutorul partenerilor, ca la concursul de anul trecut sa dubleze numarul de participanti fata de editia inaugurala. Daca in 2016 au fost aproape 200 de competitori de la 14 cluburi si asociatii sportive din Galati, Braila, Buzau, Constanta si Tulcea, organizatorii spera ca anul acesta sa se inregistreze un nou record in materie de participare.
  Competitia de arte martiale de la Luncavita este sprijinita de Federatia Romana de Karate Kyokushin si Directia Judeteana de Sport si Tineret Tulcea si va fi gazduita, ca de obicei, de sala multifunctionala “Teohare Coca-Cozma” din localitate.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA