Natiunea MMA

Cere si ti se va da
15/03/2017  Conducerea Ultimate Fighting Championship a anuntat, ieri, ca americanul Kelvin Gastelum se va confrunta cu fostul campion brazilian Anderson Silva intr-un meci din limitele categoriei mijlocii din cadrul galei UFC 212 de la Rio de Janeiro. Practic, UFC a apreciat evolutia lui Gastelum si i-a indeplinit dorinta castigatorului de la “The Ultimate Fighter 17”, dupa ce acesta l-a facut KO tehnic pe Vitor Belfort la UFC Fight Night 106.
  Chiar dupa victoria cu Belfort, Kelvin Gastelum a cerut o intalnire cu “The Spider”, laudand cariera acestuia. “Vreau meciuri si adversari tari. De tipi ca Anderson am nevoie. Il respect foarte mult, este unul dintre cei mai buni din toate timpurile”, a declarat Gastelum la conferinta de presa de dupa partida de sambata.
  In varsta de 25 de ani, Gastelum a castigat ultimele trei dispute sustinute, ajungand la al 14-lea succes in cei 7 ani de activitate. Inainte de victoria repurtata sambata, Kelvin a reusit sa treaca de Johny Hendricks (decizie unanima) si, respectiv, de Tim Kennedy (KO tehnic la pumni).
  De partea cealalta, veteranul de 41 de ani asteapta confruntarea din tara sa natala dintr-o postura destul de incomoda. Chiar daca s-a impus in ultimul meci in fata lui Derek Brunson, decizia de la UFC 208 a fost indelung contestata, “The Law” fiind considerat superior brazilianului. Mai mult, Anderson Silva a cedat patru din penultimele 5 meciuri, in al cincilea fiind depistat pozitiv asemeni adversarului sau, Nick Diaz.
  UFC 212 va avea loc la Jeunesse Arena din Rio de Janeiro (Brazilia). Capul de afis al evenimentului il constituie meciul de la categoria usoara dintre Jose Aldo  si Max Holloway.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA