Natiunea MMA

Centura pentru …centurioni
03/01/2017  Campionul WSOF la categoria grea, Blagoi Ivanov, isi va apara titlul impotriva veteranului UFC, Shawn Jordan, au anuntat oficialii World Series of Fighting. Meciul urmeaza sa fie cap de afis al galei WSOF 35.
  Blagoi Ivanov este unul dintre cei mai puternici luptatori de MMA, fiind campion mondial de sambo in 2008. Bulgarul de 30 de ani a adunat 14 victorii la profesionisti, suferind o singura infrangere. Practic, esecul din mai 2014 in fata rusului Aleksandr Volkov l-a convins pe “Bagata” sa renunte la Bellator in favoarea WSOF. Mutarea s-a dovedit de indata inspirata, luptatorul de la Combat Sambo devenind numarul 1 dupa o confruntare cu Smealinho Rama. De atunci, Ivanov si-a aparat de doua ori centura cu succes, castigand disputele cu Derrick Mehmen si Josh Copeland.
  La randul sau, Shawn Jordan a intrat cu dreptul in WSOF, impunandu-se la debut in fata lui Ashley Gooch (KO tehnic la pumni). De altfel, a fost singurul meci in acest circuit al “Salbaticului”, care s-a retras din UFC dupa ce a pierdut in fata lui Ruslan Magomedov.
  Intalnirea dintre Ivanov si Jordan va avea loc pe 25 februarie, intr-o locatie inca nedezvaluita din Las Vegas, Nevada (Statele Unite ale Americii).

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA