Natiunea MMA

Centrul de Arte Martiale Tengu - prima sala de MMA la Cluj Napoca
20/10/2011

Lumea artelor martiale mixte pare sa intre pe o directie buna si in Romania, unde, incet dar sigur, centrele de MMA incep sa se inmulteasca. Si nu sunt deloc de neglijat, mai ales prin prisma ultimelor rezultate inregistrate. Astfel, Zsolt Balla cucereste titlul promotiei Spartan Fight Chalenge, categoria semi-grea, dar sa nu uitam si  parcursul exceptional al lui Ion Pascu, a carui sansa la centura categoriei mijlocii este din ce in ce mai aproape. Cei doi sunt sportivi ai Centrului de Arte Martiale Mixte "Sandu Lungu", respectiv Absoluto Fighting Center, centre de arte martiale mixte unde profesionalismul este pus pe primul plan.
 
O alta locatie va debuta in curand pe piata romaneasca, la Cluj, acolo unde pe data de 15 octombrie va fi inaugurat Centrul de Arte Martiale Tengu, club ce se va axa pe MMA, Jiu-Jitsu Brazilian, Kick-boxing, oferind de asemenea lectii de autoaparare pentru copii. In plus, pe 28 octombrie, Tengu va fi gazda a 2 seminarii de MMA, sustinute de membrii Absoluto Fighting Center condusi de Tudor Mihaita. Este o asociere buna pentru Tengu, si o noua oportunitate pentru Absoluto de a raspandi arta suava in Romania, Cluj alaturandu-se filialelor deschise in Braila, Constanta si Iasi. Imbucurator este faptul ca cei de la Tengu doresc sa faca totul la standarde ridicate, pe langa asocierea cu Absoluto, cei din Cluj incluzand in cadrul clublui si un cabinet de nutritie si dietetica, parte a medicinei atat de importanta sustinerii sportului de perfomanta.
 
La inaugurarea centrului vor fi prezente personalitati de nivel mondial din lumea sporturilor de contact Dennis Krauweel (Presedinte Super Pro Olanda, antrenor Albert Kraus campion mondial K-1 World Max si Daniel Ghita finalist K-1), Kees Visser (manager Super Pro Olanda, antrenor si arbitru international), Markos Bela ("Legionarul", campion mondial si european , presedinte Markos Bela Fight Academy).
 
NatiuneaMMA ureaza Centrului de Arte Martiale Tengu mult succes si rezultate pozitive in continuare, primul pas fiind facut prin insasi infiintarea acestei locatii.
 
Alex Zaharia - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA