Natiunea MMA

Cel mai tare dintre mexicani
08/05/2017  Saul “Canelo” Alvarez s-a impus, prin decizie unanima, in 12 runde, in fata conationalului sau Julio Cesar Chavez Jr., in gala desfasurata sambata la Arena T-Mobile din Las Vegas (Nevada, Statele Unite ale Americii). Supranumit “Confruntarea de box a anului”, meciul de la categoria mijlocie a fost urmarit de peste 20.000 de spectatori, aducand o reteta excelenta postului HBO care l-a televizat in regim contra cost. Totusi, nivelul slab al luptei a facut jumatate din asistenta sa huiduie asa-zisa prestatie din ring a lui Chavez.
  “Canelo” a fost cel care a controlat disputa de la inceput, adversarul sau multumindu-se sa se apere in fata agresivitatii acestuia. Desi este mai inalt si are si avantajul greutatii, Chavez s-a ales destul de repede cu ochiul stang invinetit, lucru care l-a incurcat vizibil in desfasurarea ulterioara a partidei. In cele din urma, toti cei trei arbitri l-au desemnat pe Alvarez castigator, punctand la unison120-108 pentru “Canelo”. Imediat dupa anuntarea rezultatului, Chavez l-a acuzat pe noul sau antrenor, Nacho Beristain, de pierderea disputei, ceea ce i-a nemultumit si mai tare pe cei care au ramas sa il asculte.
  Daca Chavez a suferit a treia infrangere in cele 55 de meciuri sustinute, Alvarez si-a adaugat inca un succes in palmares. “Canelo” se lauda acum cu 49 de victorii (34 prin KO), singurul sau esec venind impotriva invincibilului Floyd Mayweather.
  Pe de alta parte, la finalul intalnirii de sambata, Alvarez l-a invitat in ring pe Gennady “GGG” Golovkin, anuntand impreuna parafarea meciului din 16 septembrie, tot in sala de la Las Vegas. Toata lumea spera ca duelul respectiv va fi mult mai animat, tinand cont ca “Tunetul” din Kazahstan este imbatabil in cele 37 de partide la profesionisti (nu mai putin de 33 de succese au fost obtinute prin KO).

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA