Natiunea MMA

Cel mai scump come-back din istoria UFC
02/11/2017


  “Trebuie sa-mi dea o caruta de bani doar pentru a ma gandi daca le accept propunerea”, afirma supercampionul UFC, Conor McGregor, despre o eventuala intoarcere a sa in Octogon.
  Desigur, nu este o surpriza pentru nimeni faptul ca “The Notorious” nu intentioneaza sa revina in cusca in actualele conditii financiare ale contractului sau cu UFC. Asta cu atat mai mult cu cat starul irlandez s-a ales cu un munte de dolari dupa meciul cu Floyd Mayweather.
  McGregor a dezvaluit recent, chiar la premiera documentarului sau, “Notorious”, ca proxima sa dorinta este o lupta de unificare a centurii de la categoria usoara impotriva campionului interimar, Tony Ferguson. Doar ca, spune Conor, asta ar aduce cu sine si o imbunatatire substantiala a intelegerii sale cu promotorul MMA.
  “Pur si simplu, cred ca UFC trebuie sa vina cu o oferta ametitoare, sa ma innebuneasca. Vreau sa fiu si eu parte in acest proiect, nu doar unul dintre cei doi luptatori din cusca. Eu sunt stabil din punct de vedere financiar si, daca UFC ma vrea cu adevarat, trebuie sa faca eforturi in acest sens”, a afirmat Conor McGregor.
  El a castigat, in celebrul meci din 26 august, cel mai mare salariu din cariera, undeva la 30 de milioane de dolari, insa bonusurile sale au fost cu mult mai mari datorita cotei transmisiei pay-per-view a confruntarii cu Mayweather si altor surse de venit.
  Chiar daca nu se afla la prima tentativa de supralicitare baneasca (ne amintim de pozitia sa dupa ce l-a batut pe Eddie Alvarez la gala 205), McGregor a lasat, ca intotdeauna, cale deschisa intoarcerii in Octogon.
  “Suntem in negocieri. Toti stiti ca imi place sa lupt. Am o centura de aparat si sunt gata sa o pastrez”, a conchis “The Notorious”.

  Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA