Natiunea MMA

Catalin Morosanu se retrage din gala SuperKombat Mamaia datorita unor probleme medicale grave
27/07/2016Anii lungi si grei petrecuti in salile de pregatire si in ringurile mondiale de kickbox incep sa isi puna amprenta si asupra celui mai iubit dintre sportivii romani.

Catalin Morosanu a anuntat ieri seara pe contul sau de Facebook ca a fost diagnosticat  cu inceput de hernie de disc cervical. Este o problema foarte serioasa, la nivelul coloanei vertebrale, care poate duce la complicatii dintre cele mai nefericite. Ca atare, el a fost nevoit sa se retraga din Main Eventul galei SuperKombat care urmeaza sa aiba loc sambata seara in Mamaia.

"Dragi romani , va anunt cu parere de rau ca am fost diagnosticat cu inceput de hernie de disc cervicala , sunt mahnit ca nu pot sa va reprezint la Constanta , pt mine este un esec si un ghinion ca nu pot sa lupt impotriva turcului Murat Aygun ! Tot timpul am reprezentat tara cu fruntea sus si am adus multe victorii patriei mele!" a scris Catalin.

Alternativele pentru el, in acest moment, sunt doua: o operatie chirurgicala de corectare a acestei hernii, cu toate riscurile asociate, sau o recuperare medicala dificila si de lunga durata. Din declaratia lui, Catalin inclina spre a doua varianta.

Desi corpul incepe sa il tradeze pe Catalin, inima lui e la fel de mare si bate la fel de tare pentru toti oamenii din tara care l-au urmarit si sustinut de-a lungul carierei, iar modestia care l-a caracterizat ramane aceeasi cu care ne-a obisnuit de-a lungul timpului.

" Ma doare inima ca nu va pot face fericiti si sa aduc laurii victoriei voua! Eu am pornit cu un vis si vreau sa il duc pana la capat si va promit ca oriunde voi lupta , voi da totul din mine! Suntem un popor mic dar ambitia noastra de a reusi depaseste orice granita , oriunde am fost noi in lumea am dus steagul sus! Nu uitati ca eu exist datorita voua , puterea mea sunteti voi !!! Va respect si va iubesc!" a incheiat el in postarea de pe Facebook.

Natiunea MMA ii ureaza o recuperare grabnica si completa, pentru ca nici un greu din Romania nu poate spune ca e cel mai bun din tara pana nu a reusit sa il invinga in ring pe Catalin Morosanu, iar kickboxul are in continuare mare nevoie de personalitatea si de talentul lui!

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA