Natiunea MMA

Catalin Morosanu merge sa cucereasca Australia pe 7 septembrie, impotriva unui adeversar de calibru
04/07/2013Cu siguranta ca numele lui Catalin Morosanu, sau macar porecla lui "The Carpathian Death", nu mai e de mult o necunoscuta pentru iubitorii kickboxului profesionist mondial. Chiar daca el nu a reusit sa ajunga in elita acestui sport, poate si datorita faptului ca e contemporan cu luptatori fenomenali ca Semmy Schilt, Gokhan Saki, Badr Hari, Remy Bonjasky sau chiar Daniel Ghita, prezenta lui in orice ring de lupta trezeste interes.

Dupa ce a concurat in mare parte a carierei sale prin orase importante din Europa si Asia, vine acum randul Australie sa ii fie gazda.

Luptatorul SuperKombat urmeaza sa lupte cu un alt sportiv de top, originar din acea parte a lumii, Ben Edwards. Acesta din urma a fost cel care, cu cateva minute in urma, a facut public anuntul luptei cu Catalin, prin intermediul unei retele de socializare.

In 2012, in aceeasi gala - K-1 World Grand Prix Final 16 in Tokyo - in care Catalin in invingea pe Paul Slowinski, Ben Edwards trecea de un alt compatriot al nostru, Raul Catinas, prin TKO. In runda urmatoare insa, Catalin a pierdut in fata lui Pavel Zhuravlev, iar Ben Edwards a fost inlocuit, din motive evidente, cu un proaspat revenit in activitate Badr Hari, asa ca cei doi nu au avut sansa sa mai lupta sub bannerul K-1.

Gazda acestei confruntari este gala Kings of Kombat 10, se pare - conform informatiilor la care avem noi acces - cel mai mare evenimente de acest fel de pe continentul australian. Data la care ea va avea loc este pe 7 septembrie in orasul Melbourne.

Nu avem date despre alte confruntari din acea gala, dar cu siguranta vom urmari atent evolutia lui Catalin in emisfera sudica.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA