Natiunea MMA

Catalin Morosanu lupta pe 27 noiembrie in Torino, Italia
09/11/2011

Thaiboxe Mania din Torino a devenit deja o gala consacrata in lumea sporturilor de contact din Europa si chiar din lume. Tinuta in prima parte a fiecarui an, in orasul din nordul Italiei, evenimentul aliniaza la start cateva dintre cele mai mari nume din cercurile artelor martiale de contact. Anul trecut la gala au participat Campionul Mondial K-1 MAX Girgio Petrosyan si fratele sau Armen, Kaopon Lek si Sudsakorn Sor Klinmee, doi dintre cei mai titrati tailandezi din "Arta Celor Sapte Membre", Andrei Kulebin, Abdallah Mahbel dar si sportivii romani Miodrag "The Gentleman" Olar si Lucian Danilencu.

Ca mijloc de promovare a Thai Boxe Mania 2012, organizatorii au decis punerea in scena a unei gale de pregatire a evenimentului de anul viitor. Iar Main Eventul serii in va aduce in fata celor prezenti pe 27 noiembrie la Sala de sport Palaruffini din Torino pe Catalin Morosanu , vedeta clublui Scorpions Cotnari din Iasi al antrenorului Mihai Constantin.

Tot in aceeasi seara urmeaza sa se desfasoare o serie de lupte intre reprezentanti ai Romaniei si cei ai Italiei, tara gazda.

Ramaneti altaturi de noi pentru a afla mai multe detalii despre acest eveniment.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA