Natiunea MMA

Catalin Morosanu i-a cerut revansa lui Pavel Zhuravlev dupa lupta de la K-1 WGP Final din Zagreb
18/03/2013

Singurul român care a participat la finala circuitului K-1 de la Zagreb, Cătălin Moroşanu, a fost învins de ucraineanul Pavel Zhuravlev, campionul Superkombat din 2012, în urma unui meci foarte strâns şi a ratat marele premiu de un milion de dolari, câştigat în cele din urmă de legendarul Mirko “Cro Cop” Filipovic.

“Sunt supărat, poate m-am gândit prea mult la premiul de un milion de dolari. Din păcate, am avut şi arcada spartă încă din prima repriză şi asta mi-a cauzat probleme ulterior. Îmi pare rău că nu am reuşit să duc tricolorul în finală, dar vreau să lupt din nou cu Zhuravlev. Îmi doresc să facem revanşa într-una dintre următoarele gale Superkombat şi să demonstrez ce pot”, a declarat Moroşanu.

Deşi ieşeanul a pierdut în sferturi, promoţia românească Superkombat se poate lăuda că a avut trei sportivi în semifinalele turneului K-1, pe Pavel Zhuravlev (campionul sezonului 2012), Dzevad Poturak (veteran Superkombat) şi Ismael Londt (finalistul sezoanelor 2011 şi 2012), ultimul ajungând la Zagreb chiar până în ultimul act, unde a pierdut în faţa favoritului local Mirko “Cro Cop” Filipovic.

“Chiar dacă pentru sportivii români nu a fost o seară bună, pentru noi, ca promoţie a fost un succes. Poturak, Londt şi Zhuravlev, care toţi sunt veterani ai circuitului Superkombat, au ajuns în semifinale”, a declarat promotorul Eduard Irimia, care a început pregătirile pentru primul Superkombat World Grand Prix al anului 2013, programat pe 6 aprilie.

Cel de-al doilea român care a participat la finala de la Zagreb, Andrei Stoica, a pierdut super-fight-ul contra croatului Agron Preteni în urma unei decizii controversate, deşi se impunea minim o rundă suplimentară după ce a dominat clar două dintre ceie trei reprize. “Sunt dezamăgit, însă mă bucur de faptul că toată lumea a apreciat, iar televiziunea olandeză care a transmis gala a considerat meciul meu ca fiind cel mai spectaculos al galei”, a afirmat Stoica.

COMUNICAT DE PRESA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA