Natiunea MMA

Catalin Morosanu, invins la puncte de Ben Edwards in Australia
09/09/2013Desi acest weekend nu a stralucit cu prea multe evenimente importante in lumea kickboxului profesionist, totusi in Australia sportivul nostru Catalin Morosanu a mers acasa la Ben Edwards pentru a incerca sa ii ia centura Kings of Kombat la categoria grea. Lupta a fost de asemenea una importanta pentru topul aceleiasi divizii la nivel mondial. Cei doi sportivi sunt considerati printre cei mai buni grei din lume, iar Catalin incearca din nou sa intre in Top 10.

Asa cum era de asteptat - avand in vedere tipologia celor doi sportivi - lupta a devenit rapid un schimb de lovituri grele si incercari de finalizare inainte de limita. Sportivul nostru a pus in aplicare tactica pentru care e deja cunoscut, cautand un punct slab unde poate trimite o lovitura decisiva. Edwards, care nu e cunoscut drept cel mai tactic luptator, a aratat de data asta o strategie inteligenta, bazata pe lovituri puternice pe picioarele lui Catalin.

Decizia finala a arbitrilor judecatori, de a ii acorda cu majoritate de voturi victoria lui Edwards a fost una destul de contestata de mai multi specialisti, in opinia carora ea ar fi putut fi data la fel de usor lui Catalin. Probabil avantajul terenului propriu a fost unul destul de important pentru Ben.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA