Natiunea MMA

Castigatorul Strikeforce Heavyweight Grand Prix ar putea sa primeasca centura categoriei grele
02/08/2011

Castigatorul Grand Prixului Categoriei Grele a promotiei americane Strikeforce ar putea sa primeasca si centura de campion a acestei divizii de greutate.

Detinatorul anterior al acesteia, Alistair Overeem, a fost eliminat din Grand Prix si apoi a fost concediat de catre organizatia numarul doi din MMA-ul mondial, dupa ce negocierile pentru prelungirea contractului sau au esuat.

Overeem trebuia initial sa lupte cu Antonio Silva in runda semi-finala a Grand Prixului, in luna septembrie. Dar, din cauza unui deget accidentat la unul dintre picioare, si se pare a unei probleme recurente cu o accidentare la coaste, Overeem a cerut amanarea galei pana in octombrie, lucru neacceptat de organizatori.

Alistair va continua insa sa lupte, in luna octombrie, intr-o gala United Glory din Moscova. United Glory este aripa promotionala a Golden Glory, celebra retea de sali de kickbox din Olanda si din intreaga lume.

Fostul sau oponent, Antonio Silva, va urca in cusca impotriva lui Daniel Cormier, unul dintre luptatorii de rezerva ai Grand Prixului. Ceilalti doi semi-finalisti sunt Sergei Kharitonov si Josh Barnett. Toate confruntarile semi-finale vor avea loc pe 10 septembrie, in gala Strikefroce.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA