Natiunea MMA

Castigatori merituosi si lupte spectaculoase la Fight4Pride
07/12/2016  Sala Sporturilor din Deva a gazduit, zilele trecute, a III-a editie a acestei competitii.
  20 de luptatori de la 7 cluburi s-au duelat in ring, in ovatiile celor prezenti.
  Atractia galei a reprezentat-o confruntarea dintre “greii” Tolea Ciumac si Eugen Mailat. Mult mai experimentat, luptatorul de MMA, originar din Republica Moldova, l-a invins pe mai tanarul sau adversar din Blaj.
  Capul de afis "Ciumac impotriva lui Mailat" a fost al zecelea meci si ultimul de pe cardul principal al evenimentului de la Deva.
  In ordinea intrarii in concurs, Nicu Negreanu (Sibiu) s-a impus in fata lui Bogdan Bestea (Ramnicu Valcea), Florin Bode (Deva) a transat in favoarea sa disputa cu Daniel Micu (Timisoara), Laurentiu Bota (Deva) l-a intrecut pe Ionut Raducanu (Londra), Edi Orac (Bucuresti) a castigat in fata lui Costin Dinu (Oradea), Mircea Dumitrescu (Sibiu) l-a invins pe Radu Stefan (Ramnicu Valcea), Fery Alionte (Buduresti) a trecut de Florin Pop (Oradea), Maria Nedelcu (Deva) a batut-o pe Camelia Birsan (Resita), Alexandru Coman (Blaj) a obtinut victoria impotriva lui Florin Jaga (Oradea), in timp ce Alexandru Blaga (Uricani) a iesit invingator in fata unui favorit al gazdelor, Dani Bradistean, acesta din urma suferind o accidentare.
  Desfasurata sub genericul “Lupta in ring, nu pe strada! Fii sportiv, nu Golan!”, gala Fight4Pride a fost organizata de clubul Gladyators Gym Deva (condus de Claudiu Florescu), in colaborare cu Pera Box (presedinte- Ovidiu “Pera” Ioiescu).
  Peste 1000 de spectatori au umplut pana la refuz Sala Sporturilor din Deva, inghesuindu-se in special la mesele de langa ring pentru a fi mai aproape de luptatorii pe care i-au aplaudat la scena deschisa.
 
 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA