Natiunea MMA

Carwin anunta ca se bate cu Emelianenko in Rizin FF
24/10/2016  Shane Carwin a scris pe Twitter ca a semnat o intelegere cu promotorul japonez pentru o confruntare cu Fedor Emelianenko.
  “Am acceptat deja lupta. Pentru mine ar fi o onoare, dar acum totul depinde de el”, afirma veteranul de 41 de ani.
  Shane Carwin nu a mai luptat in Octogon de 5 ani, dupa ce a suferit doua infrangeri consecutive (in fata lui Brock Lesnar si Junior dos Santos), practic singurele din cariera. El a cucerit centura de campion mondial al greilor in fata lui Franck Mir, dar apoi s-a inclinat in disputa cu Lesnar in meciul pentru titlurile unificate ale categoriei.
  Spre deosebire de posibilul sau adversar, Emelianenko a avut ultimul meci in luna iunie, invingandu-l pe Fabio Maldonando. De altfel, “The Last Emperor” vine dupa cinci victorii consecutive in circuitele de MMA, adunand 36 in total.
  Pana acum, Rizin nu a confirmat nici o lupta in care sa fie angrenat politicianul rus care, de-a lungul prodigioasei sale activitati in MMA, a castigat si numeroase premii individuale.
  Open-ul Rizin este programat la sfarsitul anului, la Saitama Super Arena. Preliminariile vor avea loc pe 29 decembrie, urmand ca semifinalele si finalele sa se desfasoare la 31 decembrie.

Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA