Natiunea MMA

Carlos Condit vs Josh Koscheck, confirmata oficial pentru gala UFC 143
21/11/2011

Daca Carlos Condit vrea sa isi pastreze pozitia de urmator pretendent la titlul categoriei semi-mijlocii a UFC, el va trebui sa treaca mai intai de Josh Koscheck.

Mult discutata si asteptata intalnire dintre cei doi este acum confirmata oficial, cu acorduri de lupta semnate de catre cei doi luptatori. Confruntarea va avea loc pe 4 februarie 2012, in cadrul galei UFC 143.

Koscheck a confirmat si el lupta, postand o poza a acordului propriuzis pe contul sau de Twitter.

Carlos Condit urma sa dea piept cu campionul categoriei semi-mijlocii in gala UFC 137, Georges St Pierre, dar locul sau a fost luat de fostul campion al Strikeforce, Nick Diaz. El a cerut sa primeasca alta lupta pana cand St Pierre va deveni din nou disponibil.

Koscheck a fost aproape de topul diviziei de mai multe ori, iar aceasta lupta spera sa fie inca un pas inainte spre o noua sansa la titlu. In ultima sa lupta, el l-a facut KO in chiar prima runda pe fostul campion Matt Hughes.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA