Natiunea MMA

Cardul pentru "UFC 134: Silva vs Okami" este acum oficial cu 12 lupte
26/07/2011

Cardul pentru evenimentul de luna viitoare, "UFC 134: Silva vs Okami", este acum oficial cu 12 meciuri. Toate luptele au fost anunțate acum pentru gala de pe 27 august.

UFC 134 are loc la HSBC Arena din Rio De Janeiro. O luptă pentru titlul la categoria mijlocie intre dominantul campion Anderson Silva si Yushin Okami este meciul vedetă al cardului din Brazilia.

În plus, pe lângă cele cinci lupte de pe card principal, vor fi difuzate două lupte preliminare pe canalul american "Spike TV". Luptele rămase vor fi transmise cel mai probabil pe Facebook.

Cardul complet al galei UFC 134 include:

CARD PRINCIPAL (Pay-per-view)
Campionul Anderson Silva vs Yushin Okami (pentru Titlul la Categoria Mijlocie)
Forrest Griffin vs Mauricio "Shogun" Rua
Antonio Rodrigo Nogueira vs Brendan Schaub
Edson Barboza vs Ross Pearson
Luiz Cane vs Stanislav Nedkov

CARD PRELIMINAR (Spike TV)
Spencer Fisher vs Thiago Tavares
David Mitchell vs Paulo Thiago

CARD PRELIMINAR
Erick Silva vs Mike Swick
Dan Miller vs Rousimar Palhares
Felipe Arantes vs Yuri Alcantara
Yves Jabouin vs Ian Loveland
Raphael Assuncao vs Johnny Eduard

Până în prezent, UFC a găzduit doar un singur show în Brazilia: "UFC Ultimate Brazil" (UFC 17.5), în octombrie 1998. Acest show a avut loc în Sao Paulo. Cu toate acestea, președintele UFC Dana White a declarat recent că organizația are planuri să se reîntoarcă si sa facă călătorii în diferite orașe ale Braziliei (atât pentru evenimente pay-per-view cât și gale UFC Fight Night).

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA