Natiunea MMA

Capitala si Timisoara ingroasa randurile luptatorilor la Cupa ARMURA
07/10/2016  4 sportivi de la CS Tsunami Bucuresti vor lua parte la intrecerile ce vor avea loc peste o saptamana, la Tirgu-Mures. Ei vor concura la categoriile de varsta rezervate copiilor si juniorilor.
  Si clubul Somokickboxing Timisoara a confirmat prezenta la competitia de la Tirgu-Mures. Antrenorul Somogyi Ludovic va trimite in ring, respectiv, pe tatami 6 sportivi, doi dintre ei seniori.
  Cupa ARMURA la kickbox este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.
  Editia a III-a va avea loc in zilele de 15 si 16 octombrie, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, iar intrarea va fi libera.
  Castigatorii primelor trei locuri vor fi premiati cu echipament de arte martiale ARMURA iar campionii se vor alege cu binemeritatele trofee.
  Organizatorii au pregatit si premii individuale speciale.
  In plus, toti participantii vor fi rasplatiti cu diplome si medalii.
  Informatii suplimentare despre Cupa ARMURA gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 si la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

  Victor Corobea-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA