Natiunea MMA

Capacitatea fizica a lui Cain Velasquez este impresionanta
23/10/2010

Horia Ciocan

In aceasta seara, UFC 121 ii pune fata in fata pe Cain Velasquez, principalul pretendent si pe Brock Lesnar, campionul absolut al categoriei grele din promotia americana.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale lui Lesnar, in comparatie co toti oponentii pe care i-a infruntat pana acum, este diferenta de statura. Americanul e mai inalt si mai masiv decat toti oponentii sai, desi a avut in fata oameni "bine crescuti" ca Shane Carwin sau Frank Mir. Aceasta diferenta ar trebui sa ii asigure inca o victorie facila in fata mexicano-americanului Cain.

Cu toate acestea, Sports Science, o emisiune TV dedicata studiului stiintific al sportului si al practicantilor acestuia, l-a adus pe Cain in studio si a masurat capacitatea sa fizica din mai multe puncte de vedere. Rezultatele sunt de-a dreptul impresionante.

Cain loveste mai tare decat orice boxer care a fost vre-o data studiat de Sports Science, are o forta in doborari egala cu cea a unui fotbalist american de top si o rezistenta la efort cel putin egala cu cea a sportivilor profesionisti din concursurile de anduranta.

Ramane de vazut in seara asta daca aceste caracteristici ale lui Cain ii vor fi de ajuns ca sa il detroneze pe campionul Brock Lesnar si sa ii ia centura categoriei grele a UFC.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA