Natiunea MMA

Cap de afis schimbat la Bellator 167
02/11/2016
  Fostul campion al categoriei pana, Pat Curran, a fost nevoit sa se retraga inainte de lupta impotriva lui John Teixeira da Conceicao si care constituia evenimentul principal al galei din 3 decembrie. Cu toate ca Pat Curran a declarat forfait, Teixeira va ramane in program, urmand sa il intalneasca, la categoria pana, pe Justin Lawrence.
  Noul cap de afis al galei Bellator il reprezinta, insa, confruntarea in limitele categoriei usoara dintre Patricky Freire si Derek Campos. Practic, este o revansa la care aspira Campos dupa infrangerea suferita prin KO tehnic, in aprilie 2014, la Bellator 117.
  Freire a concurat ultima data la Bellator 157, pierzand centura de la usoara in favoarea lui Michael Chandler. Anterior, “Pitbull” ii rapusese pe Edimilson Souza si Ryan Couture.
  La randul sau, Campos vine dupa doua succese inregistrate anul acesta in fata lui Melvin Guillard si Djamil Chan.
  Bellator 167 se va desfasura la Winstar Mondial Casino Resort din Thackerville, Oklahoma (Statele Unite ale Americii), meciurile putand fi urmarite in direct pe Spike TV.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA