Natiunea MMA

Cap de afis schimbat pentru Bellator 197
21/03/2018


  Michael Chandler nu va avea sansa de a-si recupera titlul la categoria usoara, pierdut, in iunie anul trecut, in fata lui Brent Primus. Meciul dintre cei doi era atractia galei din 13 aprilie, de la Family Arena din St. Charles (Missouri, Statele Unite ale Americii), dar accidentarea la genunchi a campionului en-titre a dus la anularea partidei si inlocuirea ei.
  Astfel, fostul detinator al centurii la categoria usoara il va infrunta pe Brandon Girtz, care s-a aratat surprins pe Twitter de programarea acestei dispute: “Meci in mai putin de 3 saptamani si jumatate? Ba bine ca nu!”, a scris Girtz.
  Dupa ce a fost invins de Primus, Chandler a mai sustinut un singur joc, in Bellator 192, si si-a apropiat victoria in detrimentul lui Goiti Yamauchi. La randul sau, Girtz vine dupa succesul din Bellator 190, in fata lui Luka Jelcic, care l-a scos din conul de umbra in care intrase dupa 3 esecuri consecutive.
  O alta partida interesanta de la categoria usoara se anunta cea dintre Zak Bucia si “Barbaric” Derek Anderson. Ultimul, veteran al luptelor in Bellator, a aparut ca varianta de inlocuire pentru Zach Freeman, accidentat intre timp.
  Daca nu mai intervin modificari, celelalte intalniri de pe cardul principal sunt: A.J. McKee impotriva lui Justin Lawrence, Logan Storley impotriva lui Joaquin Buckley, Kevin Ferguson Jr. cu Devon Brock si Rebecca Ruth cu Juliana Velasquez.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA