Natiunea MMA

Cand Anderson Silva lupta, oponentii si recordurile cad
30/08/2011

Anderson Silva si-a sarbatorit ce-a de-a 36-a aniversare cu doar doua luni in urma, dar la o varsta la care marea majoritate a atletilor ajung la finalul carierei, "The Spider" nu da nici un semn ca are un astfel de gand. Un adevarat fenomen natural, el pare imun la imbatranire si neafectat de legile fizicii.

Silva e asa de sus deasupra tuturor incat nu doar ca nu a pierdut niciodata in Octogon, dar foarte rar a avut parte de vre-o provacare adevarata acolo. De-a lungul prezentei sale in UFC, doar Chael Sonnen l-a presat pentru o lunga perioada de timp. Yushin Okami se credea ca va avea o sansa datorita abilitatilor sale care pareau similare cu ale lui Sonnen, dar dupa ce Silva a studiat cateva minute planurile acestuia, a devenit apoi foarte clar ca va fi o lupta de scurta durata.

Victoria extinde recordul de invincibilitate al lui Silva, si stabileste altele in promotia americana.

Cele mai multe KO-uri din istoria UFC - 15
Locul 2 - Chuck Liddell, 14

Cea mai buna precizie a loviturilor in UFC - 68,5%
Locul 2 - Cheick Kongo, 61,3%

Cea mai lunga serie de victorii in UFC - 14
Locul 2 - Georges St Pierre, 9

Cele mai multe victorii in lupte pentru titlu in UFC - 10
Locul 2 - Georges St Pierre, 9

Cele mai multe lupte de aparare a titlului in UFC - 9
Locul 2 - Georges St Pierre, 6

Cea mai lunga perioada de detinere a titlului - 1779 zile

In acest moment, e destul de usor sa concluzionezi ca Silva este cel mai bun artist martial mixt din istorie. Sportul in sine e destul de tanar, asa ca este posibil ca in timp un alt sportiv sa ii ia locul. Dar cei ca noi, care am avut norocul sa il vedem in activitate, vom sti ce am vazut. Pentru Anderson Silva victoria nu a fost totul, el trebuia sa stabilieasca recorduri. Varsta il poate invinge intr-o maniera in care oponentii nu au reusit, dar pentru moment se pare ca nici unul dintre acestea nu castiga in fata Paianjenului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA