Natiunea MMA

Campionul semi-mijlociilor World Series Of Fighting isi pierde titlul
05/08/2015Dupa inca o submisie dusa prea departea, campionului categoriei semi-mijlocii a World Series of Fighting a fost taxat aspru de organizatia americana.

Intr-o emisiune TV de dupa gala, presedintele WSOF Ray Sefo a anuntat ca lui Rousimar Palhares i-a fost retras titlul si a fost suspendat pe termen nelimitat. "E foarte probabil ca el nu va mai lupta pentru noi niciodata" a spus legendarul Sefo.

Palhares l-a submis pe Jake Shields cu o Kimura dupa 2:02 trecute din a treia runda a confruntarii de la WSOF 22 din 1 august, dar a tinut in continuare procedeul inca cateva secunde dupa ce Shiels s-a recunoscut invins si chiar dupa ce arbitrul Steve Mazaggati a incercat sa ii separe. Dupa ce au fost despartiti, Shields a mai arunca un pumn spre Rousimar, de frustrare.

Dupa lupta, Shields l-a mai acuzat pe Palhares ca l-a impuns in ochi cu degetele de mai multe ori de-a lungul confruntarii, si l-a numit un luptator murdar. 

Pe langa suspendarea dictata de WSOF, e posibil ca Palhares sa fie amendat iar liceenta sa de lupta sa fie chiar retrasa de catre Comisia Atletica a Statului Nevada.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA