Natiunea MMA

Campionul mondial de Kempo Geo Pacurariu loveste din nou in cusca din America
13/05/2013Participant la LFC 19 (Legacy Fighting Championships) in 12.04.2013, George Pacurariu, campionul mondial de Kempo, a lovit din nou, invingandu-l fara drept de apel pe Steven “Ocho” Peterson.

Desi cotele de pariuri il dadeau ca favorit pe Peterson, conationalul nostru a facut inca odata senzatie in cusca americana, oferind spectatorilor prezenti in sala Allen Event Center din Allen, Texas, un spectacol de zile mari.KO-ul senzational a facut furori si in presa de specialitate din SUA, fiind considerat si mediatizat drept “KO-ul saptamanii”, performanta pentru care George Pacurariu a fost invitat pentru interviuri de mai multe canale de televiziune.

"L-am lovit in piept si in cap inca de la inceputul luptei, asa ca stiam ca e doar o problema de timp pana il pun la podea" a spus George.

Multi specialisti din domeniu il considerat deja ca un posibil participant la celebrul reality –show de MMA, “The Ultimate Fighter”.


Prin aceasta victorie, George Pacurariu a demonstrat inca odata calitatea si valoarea luptatorilor romani proveniti din Kempo.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA