Natiunea MMA

Campionul mondial de BJJ Robert Drysdale, depistat pozitiv la controlul antidoping de dupa TUF 19
01/08/2014Triplul Campion Mondial de BJJ si detinator al titlului ADCC, Robert Drysdale, considerat de multa lume drept unul dintre cei mai buni sportivi ai acestei discipline, aflat actualmente sub contract cu UFC, a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectual dupa The Ultimate Fighter 19 Finale.

Drysdale in invinsese prin submisie pe Keith Berish in prima runda a lupte de pe fight-cardul TUF 19, dar la control a fost depistat cu un nivel ridicat de testosteron/epitestosteron, de 12:1, pe cand nivelul normal la o persoana adulta este de 1:1, iar nivelul maxim acceptat de Comisia Atletica a Statului Nevada este de 6:1.

Imediat dupa anuntarea acestor rezultate, UFC a dat publicitatii un comunicat in care ia cunostinta de starea de fapt si trece la adoptarea primelor masuri impotriva sportivului.

Robert Drysdale a fost "suspendat temporar din competitie si a fost informat despre faptul ca testul sau a incalcat Politica de Conduita a Luptatorilor din contractul sau cu Zuffa LLC. UFC are o politica consistenta impotriva folosirii oricaror substante ilegale, stimulente sau agenti de mascare, si sprijina deciziile Comisiei Atletice in acest caz."

Ca urmare, victoria sa a fost revocata iar rezultatul luptei cu Berish a fost schimbat intr-un No Contest.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA