Natiunea MMA

Campionul greilor UFC, Junior dos Santos, s-a operat cu succes la genunchi
08/12/2011

Campionul categoriei grele din UFC, Junior dos Santos, a trecut cu succes ieri dimineata printr-o operatie la menisc in genunchiul stang.

Dos Santos s-a accidentat in saptamana de dinaintea confruntarii cu Cain Velasquez, in urma careia a reusit sa obtina centura UFC, desfasurata pe 12 noiembrie la Honda center in Anaheim, California.

"Operatia la genunchi a decurs foarte bine. Ma simt excelent" a scris Junior pe contul sau de Twitter din spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. "Nu simt nici o durere, ma odihnesc putin. Maine dimineta am sa revin in Salvador."

Desi a suferit accidentarea cu putin timp inainte de lupta, dos Santos nu a luat in cosiderare in nici un moment retragerea din confruntarea pentru titlu.

Conform unor surse apropiate de tabara lui, Junior urmeaza sa revina la antrenament peste trei sau patru saptamani. El urmeaza sa isi apere titlul in 2012 in fata castigatorului dintre Brock Lesnar si Alistair Overeem, care va avea loc pe 30 decembrie 2012 la UFC 141.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA