Natiunea MMA

Campionul greilor GLORY, Rico Verhoeven, isi face debutul in MMA sub bannerul RXF
21/09/2015Trendul mondial care pune MMA-ul tot mai sus in preferintele iubitorilor artelor martiale din intreaga lume nu putea sa ii scape celui care poate fi caracterizat drept cel mai periculos greu din lumea kickboxului profesionist.

Rico Verhoeven, actualul detinator al centurii GLORY la aceasta divizie de greutate, isi va face debutul profesionist in MMA sub bannerul celei mai cunoscute organizatii din artele martiale mixte romanesti, RXF.

Sibiul, care va gazdui pe 19 octombrie gala cu numarul 20 din istoria acestei organizatii, va fi locul in care acest debut va avea loc. Nu se cunosc inca date despre adversarul lui Rico, dar suntem siguri ca iubitorii acestui sport din Romania nu au uitat inca victoriile sale din fata lui Daniel Ghita si mai apoi Benny Adegbuyi, si spera ca un alt sportiv roman sa poata sa le razbune.

Rico are un palmares impresionant de 46-10-1 in kickboxul profesionist, dar MMA-ul ar putea sa fie o nuca mai grea de spart pentru masivul si agilul sportiv olandez, daca nu va reusi sa isi perfectioneze tehnica de doborari si de sol.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA