Natiunea MMA

Campionul european de kickbox, rusul Alexander Bolshakov, arestat pentru trafic de droguri
07/08/2014Rusul Alexander Bolshakov, campion european de kickbox si luptator de wushu, posesor al unui palmares impresionant de 22-0-1 a fost arestat zilele trecute dupa ce a fost prins in timp ce incerca sa transport, impreuna cu mai multi complici, nu mai putin de 72 de kg de droguri de mare risc.

Din informatiile publicate de MMAboxing.ru, se pare ca banda incerca sa aduca 12 kg de cocaina si alte 60 de kg de diverse droguri, in principal hashish din capitala Uruguaiului, Montevideo in Rusia.

Aceeasi sursa il indica pe Alexander drept capul bandei de infractori, un lucru descoperit de anchetatori dupa ce cativa dintre ei au fost arestati pe aeroportul din St Petersburg. Imediat dupa aflarea acestor detalii, serviciile de specialitate l-au arestat pe Bolshakov.

Daca vor fi gasiti vinovati, membrii bandei pot sa sa primeasca o sentinta intre 15 si 20 de ani de inchisoare, dar liderul ei poate fi condamnat pe viata.

Mai jos puteti vedea cea mai recenta lupta a talentatului sportiv rus.

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA