Natiunea MMA

Campionul categoriei usoare a Strikeforce, Gilbert Melendez, revine in lupta pe 19 mai
13/03/2012

Cand promotia Strikeforce va reveni in lumina reflectoarelor, pe 19 mai, il va avea in primele randuri pe campionul categoriei usoare, Gilbert Melendez. Conform declaratiilor antrenorului sau, Cesar Gracie, el nu are inca un oponent pregatit pentru acest lucru, dar sunt cativa luptatori din UFC pe care si i-ar dori.

"Gil lupta pe 19 mai. Sper cu BJ Penn sau Anthony Pettis" a scris Cesar pe contul sau de Twitter.

Presedintele UFC, Dana White, a declarat adesea ca cele doua promotii ale Zuffa LLC, UFC si Strikeforce, vor opera ca doua entitati separate, asa ca o lupta intre sportivi sub contrat cu cele doua oranizatii este destul de putin probabila. Exista voci care au spus ca Josh Thomson a obtinut dreptul de a il provoca pe campion dupa ce a trecut la decizie de KJ Noons. Se pare ca detinatorul centurii de la usoara nu e de acord.

"E imposibil ca Thomson sa devina suficeint de bun in 10 saptamani" a spus Melendez. "Nu sunt speriat deloc, dar nu cred ca are sanse."

"El Nino" are acum la activ sase victorii consecutive, si are un palmares de 20-2. Nu putini sunt cei care il considera drept cel mai bun luptator de divizie usoara din lume.

Gala Strikeforce urmeaza sa se desfasoare la HP Pavilion in San Jose, California pe 19 mai.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA