Natiunea MMA

Campionul categoriei pana a UFC Jose Aldo a fost internat in spital
26/09/2014Considerat de multa lume unul dintre cei mai buni luptatori pound-for-pound din lume, campionul categoriei pana a UFC, brazilianul Jose Aldo, a fost internat in spital saptamana trecuta din cauza unor pietre la rinichi, conform informatiilor oferite de outletul de media Combate, din tare sa natala.

Aldo, 28 de ani, a reusit sa elimine pietrele chiar a doua zi, si a fost externat imediat pentru a putea reveni la antrenamente.

Desi foarte dureroase, se estimeaza ca problemele de la rinichi ale lui Aldo nu ii vor afecta pregatirea si prestatia din lupta in care va trebui sa isi apere titlul in fata lui Chad Mendes la UFC 179.

Au existat discutii ca aceasta problema a aparut in urma pierderii in greutate pe care Jose trebuie sa o faca pentru a se incadra in limitele diviziei, dar antrenorul sau Andre Pederneiras a negat acest lucru. Conform declaratiilor sale, pietrele la rinichi sunt prezente de la 16 ani in viata lui Aldo, care a mai trecut prin aceste probelem si dupa lupta cu Chan Sung jung de la UFC 163.

Aldo a aparut ultima data in Octogon la UFC 169 din luna februarie, cand a obtinut victoria prin decizie in fata lui Ricardo Lamas. El trebuia sa lupte cu Mendes la UFC 176 in 2 august, dar a fost nevoit sa se retraga din aceasta confruntare in urma unor probleme aparute la gat in timpul antrenamentului. Din aceasta cauza, intreaga gala a trebuit anulata.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA