Natiunea MMA

Campionul categoriei cocos a UFC, TJ Dillashaw, spera sa revina in lupta la vara
10/04/2015TJ Dillashaw isi cauta un adversar pentru vara asta, dupa ce o fisura la coaste l-a fortat sa se retraga din lupta pe care o avea programata la UFC 186.

Managerul sau, Mike Roberts, a informat UFC ca sportivul sau va fi gata de lupta undeva in luna iulie.

Dillashaw trebuia sa lupte cu Renan Barao la Bell Centre in Montreal, pe 25 apilie, dar din cauza accidentarii mentionate mai sus, campionul a fost nevoit sa renunte. Este foarte posibil ca Renan sa primeasca o noua sansa de a il provoca pe campion, dar UFC nu a facut public inca nici un anunt pe aceasta tema.

Dillashaw l-a invins pe Barao si a cucerit centura de campion a categoriei cocos la UFC 173 dupa ce a reusit o lovitura de picior la cap urmata de o serie furibunda de lovituri de pumn cu doar 2 minute si jumatate inainte de sfarsitul celei de-a cincea runde a confruntarii. Cei doi au mai fost programati sa lupte o data la UFC 177, dar Barao s-a retras in ultimul moment din cauza problemelor cauzate de slabirea prea accentuata.

Ramas atunci fara adversar, Dillashaw a acceptat o confruntare cu Joe Soto, pe care l-a oprit inainte de termen tot in runda a cincea a confruntarii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA