Natiunea MMA

Campionul categoriei 61kg a It's Showtime, Javier Hernandes, pierde in Portugalia
10/04/2012

In mod surprinzator, dupa ce a castigat titlul categoriei 61kg MAX a promotiei olandeze It's Showtime, campionul Javier Hernandes a gasit cu dificultate adversari cu care sa lupte. Dupa ce a castigat titlul in iunie anul trecut, el a mai luptat o singura data, in luna noiembrie, cand l-a invins pe Ruben Almeida - originar din Portugalia - in Cordoba, Spania.

Saptamana trecuta el urma sa lupte pentru titlul WAKO Pro in Mafra, Portugalia, impotriva lui Pedro Kol. In cele din urma, printr-un concurs de imprejurari, a ajuns sa ii acorde revansa lui Ruben Almeida. Iar acesta din urma a profitat pe depin de sansa oferita.

Spre surprinderea multor fani si cunoscatori din lumea kickboxului profesionist, Hernandez a fost invins la puncte. Desi au aparut imediat comentarii din partea fanilor spanioli ca decizia a fost una incorecta, atunci cand filmarile facute la eveniment vor fi facute publice fiecare va putea judeca pentru sine.

Urmatoarea lupta a lui Hernandez va fi in 13 mai, in Tenerife, impotriva lui Carlos Reyes, in fata caruia a pierdut in 2011.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA