Natiunea MMA

Campionul UFC TJ Dillashaw semneaza un contract de sponsorizare cu Everlast
24/07/2015Campionul categoriei cocos al UFC, TJ Dillashaw a semnat o intelegere cu gigantul american Everlast. El urmeaza sa isi apere pentru a doua oara centura in fata lui Renan Barao chiar in aceasta duminica, la UFC on FOX 16. Desigur, ca de obicei in aceste cazuri, termenii contractului ca si sumele pe care Everlast le va varsa in contul lui Dillashaw raman confidentiale.

In ciuda noilor reguli impuse de UFC, conform carora toti sportivii aflati sub contract pot aparea in intreaga saptamana de dinainte si in timpul galei unde lupta doar in echipamentele Reebok, se pare ca lista celorlalte companii interesate sa isi asocieze imaginea cu luptatorii celei mai mari organizatii de MMA din lume ramane totusi una destul de cuprinzatoare. Nu de mult, tot TJ a semnat un alt contract cu furnizorul de suplimente nutritive Onnit.

Acest nou contract, cu unul dintre cele mai mari nume din lumea echipamentelor pentru sporturile de lupta, arata ca jucatorii mari de pe aceasta piata sunt in continuare interesati sa ii tina aproape pe sportivii de top, in afara reglementarilor impuse de UFC. In plus, in ultimul timp se poate vedea si un interes crescand al sponsorilor pentru categoriile mai mici de greutate din listele UFC, un trend foarte diferit de situatiile din trecut cand doar greii, semigreii si mijlocii pareau a prezenta interes pentru sponsori.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA