Natiunea MMA

Campionul UFC Jon Jones si-a revenit dupa accidentare si incepe antrenamentul pentru Gustafsson
18/07/2013Campionul UFC de la categoria semigrela Jon Jones nu a mai luptat de cand l-a infrant pe Chael Sonnen in cadrul UFC 159. In urma victoriei respective, acesta s-a accidentat la deget.

In timpul interviului de dupa lupta se putea observa gravitatea accidentarii. Initial s-a considerat o fractura, dar a fost de fapt doar o dislocare.  Recuperarea a fost relativ rapida, Jones fiind pregatit pentru antrenamente.

“Ziua 1!!! Sa ma antrenez cu Wink a fost excelent, mai tarziu voi lupta cu Jackson”, a postat pe Tweeter, marcand prima zi de revenire.

Acesta a adaugat ca degetul ii este foarte bine si ca abia asteapta sa se intalneasca cu un luptator adevarat. Urmatoarea confruntare ii este deja planificata, fiind una dorita de ambele parti. Aceasta va fi impotriva lui Alexander Gustafsson in cadrul UFC 165 ce va avea loc in 21 Septembrie in Toronto.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA