Natiunea MMA

Campionul UFC Anderson Silva cheltuie 1,7 milioane $ pe o casa in Los Angeles
22/07/2011

Daca cineva se indoia ca luptatorii profesionisti din MMA-ul mare nu fac bani, e cazul sa citeasca randurile urmatoare.

Anderson Silva a adaugat o noua achizitie la lista sa proprietati, intr-una dintre cele mai exclusiviste zone din regiunea Los Angelesului. Campionul categoriei mijlocii a UFC a cheltuit 1,7 milioane de dolari pentru o casa cu patru dormitoare in Palos Verdes Estates.

Casa are o vedere la ocean, un total de 914 metri patrati si e asezata pe o proprietate de 2000 de metri patrati, avand si o piscina in curtea interioara.

Noua sa locuinta este situata, conform Recensamantului facut in America in 2000, in cea de-a 81-a locatia ca bogatie de pe teritoriul Statelor Unite, in timp ce revista Forbes Magazine o clasifica pe locul 47.

Salarul oficial pentru o lupta al lui Anderson este situat in jurul la 200.000$, dar el primeste din partea UFC un procent din vanzarile pay-per-view, care ii creste cu mult aceasta bursa. Exista informatii ca el primeste aproximativ 2$ din fiecare vanzare, chiar daca e considerat unul dintre cei mai putin vandabili campioni UFC. In functie de vanzarile totale ale galei respective, el poate ajunge sa castige intre 1 si 1,5 milioane $ pentru fiecare aparitie in Octogon, din bursa de lupta, vanzari pay-per-view si sponsorizari.

Pe langa noua sa casa din Los Angeles, Silva detine mai multe proprietati in tara sa natala, Brazilia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA