Natiunea MMA

Campionul UFC, Jose Aldo, ia parte la o misiune umanitara in Haiti
22/01/2011

Campionul categoriei pana a UFC, Jose Aldo, a plecat din Brazilia pentru a lua parte la o misiune umanitara a Natiunilor Unite in Haiti, la doar cateva zile de la aniversarea a un an de la data devastatorului cutremur care a afectat natiunea central-americana.

Aldo urmeaza sa ajunga in capitala Port au Prince pentru a lua parte la Ziua Nationala a Sporturilor pentru Pace din 23 ianuarie.

Pe 12 ianuarie 2010, un cutremur cu o magnitudine de 7.0 pe scara Richter a adus unul dintre cele mai mari dezastre naturale din istoria omenirii, cu un numar record de 316.000 de morti si mai mult de 1 milion de oameni ramasi fara case.

"Va fi o experienta unica" a spus Aldo petnru site-ul D24AM.com. "Dupa un an superb in cariera mea, nu puteam sa incep 2011 mai bine decat sa ii ajut pe altii."

Ca o ironie a sortii, Aldo pleaca din Brazilia la doar cateva zile dupa unul dintre cele mai mari dezastre naturale din istoria ei. Inundatiile si alunecarile de teren din Rio de Janeiro au ucis peste 700 de oameni si au lasat alte mii fara locuinte.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA