Natiunea MMA

Campionul K-1 World Grand Prix, Semmy Schit, vrea sa revina la luptele de MMA
05/06/2011

In prima parte a lui 2011, stirile despre Semmy Schilt, multiplul campion mondial al K-1 World Grand Prix au fost foarte rare, si s-au referit mai mult la eforturile sale caritabile de a ajuta victimele dezastrului natural din Japonia sau la aparitia sa in filmul Amsterdam Heavy.

Nu se stie inca daca si cand Schilt va reveni in ringul de kickbox, dar se pare ca veteranul olandez vrea sa revina in artele martiale mixte.

Intr-un interviu recent, Bas Boon - cofondatorul Golden Glory - a vorbit despre planurile sportivului pe care il manageriaza.

"Semmy Schilt mi-a promis deja ca isi doreste foarte mult un al cincelea titlul mondial K-1, dupa care vrea sa revina in MMA si sa castige un titlul in UFC sau in DREAM" a spus Boon.

Nu este nici o surpriza ca inca un nume mare din lumea kickboxului vrea sa faca tranzitia la MMA. Gokhan Saki a recunoscut ca isi doreste acest lucru, Rico Verhoeven a inceput antrenamentele de grappling, Leroy Kaestner se pregateste si el pentru debut, iar lista poate continua.

Sa nu uitam ca Semmy Schilt si-a facut debutul in Pancrase, inainte de a trece la K-1, si ca a avut lupte atata in UFC cat si in PRIDE in cariera sa inceputa in 1996. El are acum un palmares de 26-14-1 in artele martiale mixte, iar ultima sa aparitiei intr-o astfel de lupta a fost victoria in fata lui Mighty Mo la Dynamite!!2008.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA